Uv Gel Dobavljač laka za nokte za gel za mačje oči


In gel lak za noktetržištu, postoje vrste različitihUV gel za nokte , danas razgovarajmo ocat eyes gel za lak za nokte, sa svojim jedinstvenim izgledom, ostaje popularan među kupcima.

opskrba Cat Eyes UV Gel

Što jeMačkaste oči gel lak za nokte ?

Ako želite napraviti cat eye manikuru, morate koristiti posebangel lak za nokte : Gel lak za nokte mačje oko, kao što ime sugerira, je poput mačjeg oka, koje može pokazati različito svjetlo i sjenu pod promjenom svjetla, a nalik je opalu kada se nanese na ruku.Gel za mačje okoje nova tehnologija izvedena izlak za nokte gel.Magnetni prah ugel za mačje očiće se apsorbirati i skupljati pod djelovanjem magneta.Pod refleksijom svjetla pojavljuje se svijetla traka poput mačje zjenice, odnosno na površini se pojavljuje uzak i svijetao odsjaj.

Nail artmačkasto oko gel lakalati za pripremu:

Dobavljač gel lakova Cat Eyes

 

Koraci:

1. Nanesite primer na podrezane nokte.

2. Koristite uređaj za fototerapiju 30-60 sekundi (vrijeme različitih uređaja za fototerapiju je malo drugačije, pogledajte ovaj korak za "osvjetljavanje" nakon svih sljedećih operacija).

3. Nakon nanošenja prvog sloja odgel za mačje okona noktima, upalite svjetlo.

4. Nanesite drugimačje oko gel.

5. Posebnim magnetom postavite 5-10 mm iznad nokta i pričekajte 10-20 sekundi.

6. Nakon što isisate oblik, odmah upalite svjetlo.

7. Kistom premažite pečat na gotovoj mačkastoj manikuri i osvijetlite ga.

8. Nakon što su gore navedene operacije završene, manikura mačje oko je završena.

 UV gel mačkasti nokat

New color beauty je profesionalni proizvođač zagel proizvod za nokte cat eye, s više od 10 godina iskustva ugel proizvodi za noktepolje za opskrbu visoke kvalitete gel proizvodi za nokteza globalne klijente, uvijek imajte na umu da su klijenti naše blago, stoga se uvijek trudimo proizvoditi najbolju kvalitetuUV gel za nokteproizvodi za tržište klijenata .Radujemo se suradnji s vama!


Vrijeme objave: 16. travnja 2022

NewsletterPratite novosti

Poslati