Koja je razlika između gel laka za nokte i gel laka za mačje oko?

Razlika odgel lak za nokteimačkasto oko gel lak

Gel za mačje okoje nadograđeni proizvod tvrtkegel lak za nokte.Glavna komponenta gel laka za nokte je prirodna smola, a dodat je i magnetni prahgel za mačje oko, koji može stvoriti efekt svjetlosne trake nakon što ga reflektira svjetlost, koja izgleda slično opalu.Ljepilo za mačje okoblistaviji je od gelalak za nokte.

Gel lak za nokte uglavnom se sastoji od prirodne smole.Neotrovno je, bez mirisa, nije štetno za tijelo, vrlo je zdravo i ekološki prihvatljivo.Na tržištu postoje mnoge vrste lakova za nokte, uključujući svjetleći lak za nokte, šareni lak za nokte, fluorescentni lak za nokte, lak za nokte sa zmijskim uzorkom, metalni lak za nokte, šećerni lak za nokte i tako dalje.

opskrba mačjim očima gel lak

Themačkasti lak za nokteje na bazi prirodne smole s magnetnim prahom.Nakon slikanja, pomoću magneta možete oblikovati oblike prema svom raspoloženju.Magnetski prah ima propusnost svjetlosti i pokazat će linije nakon što se lomi svjetlošću, što će proizvesti vrlo prekrasan i blistav učinak..

Osim razlike u materijalu, načinima korištenjaljepilo za mačje okoi lak za nokte također su različiti.Lak za nokte ima karakteristike svjetlosne polimerizacije, lakira se s deset prstiju zajedno, a nakon lakiranja se brže suši od laka za nokte.Gel za mačje oko mora se nanositi jedan po jedan kako bi se jedan učvrstio, a zatim nastaviti nanositi na sljedeći prst.

Nakon nanošenja gela za mačje oči, potrebno je usisnom silom magneta oblikovati magnetski prah, zatim ga osušiti aparatom za fototerapiju, a zatim nastaviti nanositi sljedeći nokat nakon što se potpuno osuši.Ako nanesete nove nokte bez sušenja gela za mačje oko, magnet će utjecati na sav magnetni prah, a prethodni oblik će biti potpuno poremećen.

veleprodaja jeftinog gela za mačje oči za nokte

Ako su prethodni nokti potpuno osušeni, prethodni magnetski prah će se očvrsnuti, a kada se magnet ponovno koristi, prethodni magnetni prah neće biti pogođen, a novi nokti se mogu bezbrižno oblikovati.

 

Sve vrsteposlovanje s gel proizvodima za nokte, kontaktirajte izravnoproizvođač gelova za nokteispod:


Vrijeme objave: 17. rujna 2022

NewsletterPratite novosti

Poslati